dobrodol
Član
Gledao na YT-u...Otkud znas
Inače, umalo mraz, al' promašilo, trenutno je 3 u plusu...
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gledao na YT-u...Otkud znas
Pa i ja sam južno al se ne ovajdismo od ovih kiša ,u prethodnom 'padavišnom' talasu cela1litra iz dva puta.Ako kisa pada juzno od Save i Dunava to znaci da severno nece. Sigurna teorija. Nekako uvek ta prirodna granica Dunava sprecava bilo kakve ozbiljne padavine. Nas kad zakaci onda to obicno bude razorno nevreme koje unisti sve pred sobom.
Po recima mog kolega kise nema do pola jula. Sve do sad je pogodio u dlaku. Rekao je da ce biti izuzetno suvo prolece i da psenice nece biti ni 5 t/Ha.
Ovo govorim za nas kraj.
Znaci duplo goloPa i ja sam južno al se ne ovajdismo od ovih kiša ,u prethodnom 'padavišnom' talasu cela1litra iz dva puta.
Ako, nece kisa jos skoro 2 mjeseca ne pasti ne mora ni tada jer ce nam dati suludu ideju da presijemo proljetne kulture i da probamo "postrnu sjetvu"Ako kisa pada juzno od Save i Dunava to znaci da severno nece. Sigurna teorija. Nekako uvek ta prirodna granica Dunava sprecava bilo kakve ozbiljne padavine. Nas kad zakaci onda to obicno bude razorno nevreme koje unisti sve pred sobom.
Po recima mog kolega kise nema do pola jula. Sve do sad je pogodio u dlaku. Rekao je da ce biti izuzetno suvo prolece i da psenice nece biti ni 5 t/Ha.
Ovo govorim za nas kraj.
Кад би то било извесно одмах силажа пшенице.Ako ne padne kisa
Ako, nece kisa jos skoro 2 mjeseca ne pasti ne mora ni tada jer ce nam dati suludu ideju da presijemo proljetne kulture i da probamo "postrnu sjetvu"