bot eliminator
Član
Ne znam koliko treba da bude gusta ali znam da magla uzrokuje upalu pluća kod miševa i masovno ih tamani. Čovek se uči dok je živ.Samo treba biti dovoljno gusta i više nećeš vidjeti nijednog.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam koliko treba da bude gusta ali znam da magla uzrokuje upalu pluća kod miševa i masovno ih tamani. Čovek se uči dok je živ.Samo treba biti dovoljno gusta i više nećeš vidjeti nijednog.
Ma znas i sam tko..... Bolje ni ne gledati prognozu 10 dana pa dok nas kisa sa njiva ne otjera....Ko ti to javlja
Verovatno onaj Dino DundicKo ti to javlja
To sam i ja primetio prosle godine u ovo vreme kad nije prestajala, na radaru nema nista a ona pada danimaNa radaru jedva neki oblak,najsvetlija plava boja lol,a pada vec par sati ....jbt preko leta prelazi zuti,crveni odrazi na radaru pa ne bude ni par litara ....
3 lit do sada a pada vec par sati. Znaci nista, nedovoljno ni za psenicu.Dovoljno je reci samo Juzni Banat i krece pecanje.
Pada li banacani