Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Polako se raspada oblačni sistem, u kišomeru između 3 i 4 litre. Bez narandžaste i crvene boje na radarskoj slici nema količine... Jutros je bilo nepunih 5l, tako da je današnji bilans oko 9l.Kod mene je sad počela kiša. Po radaru neće biti potopska kiša, ali bolje ikakva nego nikakva...
Nije bilo više. U NS izmereno 100 l jer preliva kišomer. U Kaću izmereno 20. Bilo je puno kuše oko aupoputa pa prem Petrovaradinu i Novom Sadu. Rogožnjača plivaZar nije bilo više u kaću?u budisavi preko 40 litara,nisam izlazio da pogledam,sutra ću,ali sve pliva
Opet ti Kaćan znaš bolje nego oni ljudi što su bili i u Novom Sadu i u Kaću. Čim smo izašli iz Novog Sada ka Kaću se videlo da je palo manje kiše, vidi se po njivama i po ulicama. Svi smo ,,videli" radarsku sliku. Kada je prvi jusak padao u Kaću, u Novom Sadu nije padala. Kišomeri na Klisi su prelivali posle 100 l, bio sam kod sajma i video sam koliko pada, prošao sam kroz ceo Novi Sad i stigao u Kać. U kaću u kišomeru 20l, kao što je i situacija po ulicama. Stalno pokušavaš da me spustiš ali ja imam dokaze i činjenice. Tako da samo možeš da me mrziš i nastaviš sa iznošenjem laži, krijući se iza tajnog nika. Zna se ko se krije. Hvala ti školski.Пало исто ко и у новом саду исти облак нас закачио све плива него код нас је мање бетона него у граду лежи и код нас вода
Zaboravio da dodam iz prve ture napadalo 13 litara,ovih 40 je druga tura,i sad trenutno lepo lije.Mihajlovo 40 litara