Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Klasala i cvjetala. Ostaće samo slama a i to će biti povaljano i zamuljeno jer je jak tok vode po njivama i baš je mutna.Vas dio je najgore prosao.Jel isklasala psenica? Vjerovatno jest.
Ima li sanse ,kad se voda povuce , ako bi bilo jos kisa , da sapere malo klas pa da ostane nesto?
Sitan sam ja pa je i muka sitna. Oko pola Ha je pod vodom. Kukuruza oko 1,5Ha.Koji % psenice ti je pod vodom ?.
Potpuno ista situacija .Spremio sam vodu u prskalicu ali sam odustao od prskanja ,grmi okolo .Možda nešto i padne.Kod nas i dalje beznacajne kolicine. Sve ukupno za ovih 5-6 dana jedva 15 l iz 800 pokusaja. Danas popodne se moglo prskati samo da nije vetar poceo.
Koji razvoji ?,sad dosao sa njive ,gledam ka Beceju,tj tamo neki pravac,grmi i mracno koliko ima oblaka ,takodje ka Sremu noc maltene ,sto potvrdjuje i radarska slika ,samo kod nas nista ....Vau !!!
Odavno ne videh ovoliko lokalnih ćelijskih razvoja !!!!!
[/url]
JBG-a, baš nemate sreće...Koji razvoji ?,sad dosao sa njive ,gledam ka Beceju,tj tamo neki pravac,grmi i mracno koliko ima oblaka ,takodje ka Sremu noc maltene ,sto potvrdjuje i radarska slika ,samo kod nas nista ....
https://postimages.org/][/url]