Vremenske prilike u 2023-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad imate problem sa vlagom znaci da imate i padavina i drugaciju klimu.

Arkadije, da li želiš da ti i ja menjamo zemlju? Pod uslovom da prestaneš da kukaš kako je kod tebe uvek suša

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

Molio bih Arkadija da se ne ljuti, ali mislim da radi lošu zemlju I da kuka I kad je suša I kad je poplava. Ako je takva zemlja nasledjena onda ga razumem, ali ako je on kupio ili zakupio, sam snosi krivicu.

Bokte,ne smem spomenuti razliku u padavinama i klimu,odma ulecete klizeci ... @p4vle Gde si Pavle legendo,tako mi svega znao sam da ces bar ti spomenuti kukanje prvi :osmeh: ✌️ .Skoro isto kao kod agrose...mehanike prskalice,uvek isti fanovi se javljaju :ppozdrav:.

Stalno smaraš oko razlike suše i nedostatka padavine, kao papagaj. Ako želiš, možemo se menjati zemlje, pod uslovom da se ne žališ na sušu

Аркадија разумем. У Банату нема кише као у осталим крајевима. То је чињеница.

Arkadije, da li želiš da ti i ja menjamo zemlju? Pod uslovom da prestaneš da kukaš kako je kod tebe uvek suša

Susa koja je zadesila Juzni Banat odnosno krug od Margite do Secnja preko Neuzina pa okolo do Samosa, Alibunara, Lokava pa nazad ka Margiti nije bas tako jednostavno za objasniti nekima koji su udaljeni samo par km od ovog kruga, a za druge koji su jos dalje od ovog prokletog kruga je jos teze! O vrucem vetru i ne treba trositi reci jer niste ni svesni vecina na sta to lici od Marta, Aprila pa do Avgusta!
Zato i ne mozete da shvatite kroz sta prolazi zadnjih godina ovaj region!
Od kad znaju za sebe ovi ljudi na ovom prostoru nisu nikad doziveli da od pocetka Maja pa do 20 Avgusta ne pada vise od 44 l svega ukupno i to u ko zna koliko pokusaja i samo jednom uspelo je pasti odjednom 11 l kad u pukotinama zemlje mogla se cela pesnica gurati!
Nek covek kuka valjda zna i zasto a ti preskaci postove ako ti smetaju i teraj dalje!

@Peet
Kakve veze ima da li je bila ili nije suša sa forumom? Je l' svako treba da smara kao papagaj o stvarima koje su ga zadesile?

Нисам peet али ћу одговорити: многи смарају са другим (небитним) стварима па ништа. Има опција игноре ако неко неће да чита.
@Peet таква суша је и код нас.

Na osnovu čega ti mene smaraš? Samo sam ga pitao da li želi da menjamo zemlju, ja neću imati problem sa sušom, jer to je van mojih mogućnosti.
Generalno je poznat na forumu po kukanju zbog suše i svaki put objašnjava razliku između suše i nedostatka padavina

Radi šta god hoćeš, samo ne kukaj o suši. Nisi jedini ko je imao sušu, niti imaš išta od kukanja oko toga. Takođe nisi jedini kojem se dešavaju sranja u životu, to je sve normalno.
Boriš se kako znaš i umeš, od kukanja i predavanje o razlici u suši i nedostatku padavina nemaš ništa, to znamo svi.

Nisam ja taj koji kuka non stop nego ti vidis kuknjavu u svakom mom postu gde spomenem kisu i padavine xd.

Aj dobro, neka ti bude. Lakše mi da kažem da si u pravu nego da se prepirem

U zadnjih nedelju dana je palo 60+ litara sto snega sto kise. Bilo je parcela gde ni pre ovih padavina nije moglo da se radi zbog blata i ponegde je bilo i male kolicine vode u depresijama.

Sad plivamo u 3 lepe ali sta je tu je, nije ni prvi ni poslednji put.

Kod nas ni blizu te cifre, ni pola. Mislim da sve zajedno nije palo 28 l.
Ja bih vise vileo da njive budu mokre u junu i julu 😁

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh