Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uzalud sam se radovao.... kod mene u dvorištu 33lit. Komšija na 100m od mene 24lit. Kod ženinih kao i kod rođaka na drugom kraju sela 15-ak a tako i u većem delu sela tj atara. Između 12 i 15....Đurđin 33lit, Donji Tavankut 35lit.
Meni sad u finisu jeba kevu.........Palo 50l uz grad velicine oraha (selo 10km od moje kuce u kojem najvise zemlje radim).
Ima li neko iskustva,dal ce biti nesto od ove soje...
Nije moj kukuruz sa slike,slikao komsijin cisto ilustrativnog karaktera da se vidi steta.U tom potezu imam samo 2 hektara kukuruza a los je put pa nisam ni isao.E Musovac , tako je to u nasem poslu , nisi imo srece . Bice tu nesto , Onako sa slika , a imo sam slicnu situaciju 2019 , reklo bi se jedno 30 % umanjenje roda i slicno umanjenje kvaliteta zrna na obe kulture . Ako imas sta sa silazom , nece biti veliki gubitak ako radis sto prije. Samo nisi planirao vidi se nije mnogo gusto . ..