paorpaor
Član
Napolju je kao u paklu. Ovo je totalno bolesno vreme. Za ne pozeleti nikom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja upravo kosio a trava prerasla a kosacica teska ko tuc . Zlo i naopako . Jedva cekam oktobar posto ce verovatno i septembar biti teska sparustina .Napolju je kao u paklu. Ovo je totalno bolesno vreme. Za ne pozeleti nikom.
Bašaid nije dobio ni kap kiše .Deo atara prema Novom Bečeju je kisnuo a prema Melencima malo.Kanal DTD prema Novom Bečeju solidno pokisao.Bio sam jutros na pecanje ali nije bilo prijatno jutro .Kakako je sunce izašlo postalo je grozno .Od ovoga može da se rikne.Lepih 13 litara je palo kod nas sinoć praćeno ozbiljnom grmljavinom.
Kimi,brate mili...daj neko predviđanje za subotu...ja inače ne kukam što se tiče useva i stanja u poljoprivredi, al u subotu pravim rođendan za drugo i treće najmalečko dete,pa mi kiša taj dan nikako ne odgovara...organizovao sam i dvorac na naduvavanje,i ceo parkić sa ljiljaškama i trambolinama,i točilicu i pivo na točenje,domaće,kraft...i ljude...i šta ću ako krene kiša,naj..bo sam,od sose najviše...Isto, malopre neki kotur samo ubacili u kombi gola voda. Tačka rose gotovo 22 stepena a vetra ni trun. T vazduha okruglo 30.
Kod nas nepunih 5 l...16 litri smirom Božijim.