dobrodol
Član
Tolika pljuštavina juče i danas, pogledam u kišomer očekujući bar 20-tak litara, kad ono samo 12...
Nije bušan...
Nije bušan...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cuo sam,niste jedini...u Barandi je isto bio haos...verovatno je i deo naseg atara koji se naslanja na vas potukao led...Kod nas 70% atara led prejebao...
Jel si dobio struju ? Ako sam dobro cuo Baranda i Opovo su dobili struju danas oko 18 h . Znaci 29 sati nisu imali struje .Cuo sam,niste jedini...u Barandi je isto bio haos...verovatno je i deo naseg atara koji se naslanja na vas potukao led...
Dobio sam oko 16 h...samo deo sela nije imao,kome i ja pripadam...razlogao orah na zice i napravio kurslus na trafo stanici...danas vidim po selu polomljene i iskrivljene telefonske bandere...Jel si dobio struju ? Ako sam dobro cuo Baranda i Opovo su dobili struju danas oko 18 h . Znaci 29 sati nisu imali struje .
Kod mene se i danas dobro ispadala . Slican sam Titelu jel su oblaci kod mene od njih dolazili . Zvanicna informacija za Farkazdin je 45 litara do danas ujutru . Sutra ujutru ce nov podatak za danas . U ova dva dana oko 70 litara je palo
Nije, srecom. Kracine i livade nisu dobile led.Cuo sam,niste jedini...u Barandi je isto bio haos...verovatno je i deo naseg atara koji se naslanja na vas potukao led...