Vremenske prilike u 2023-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod mene kući 18l, na placu gde su mašine (1-1,5km dalje) 33l, e sad atar opet mislim da je daleko manje dobio sem oko sela a ka Nadalju bilo i leda ali nije strašno.

до бикићевог је доватило са мало леда да ли је уватило и даље не знам враћао се кући.

Код нас један део потоп и лед, а исти атар само асфалт га дели задруга шпарта неких 100м ваздушне линије од потопа. Кукуруз исфронцлан од леда.

Danas je u selu palo 2 lit. 4 km dalje uhvatio oblak sirinu od 3-4 duza i eto dole rezultata. Moram napomenuti da se ovo nije skupljalo polako iz vise kisa i da je gornji deo zemlje bio suv i da je ovo sve odjednom palo.

@Peet..... Spremaj lopatu i asov, mislim da je ovo tvoja parcela. :ROFLMAO: Ne ova parcela sa krivinama nego ta leva pored ;)

Aam5dPF.jpg

Drugar pre neki dan zatekao ovo na njivi:

NzdmjP8.jpg

Y73mKwE.jpg

Udario grom ili sleteo NLO sta mislite? :ROFLMAO: U krugu od 30 m je sve izgorelo.

Nisam bio kući ali sam čuo da je deo prema Kikindi imao dobrog leda .Kod mene izmereno 66 litara.Morao sam da pretačem iz kišomera u čašu kako bi tačno izmerio ."Jendeci" u selu su puni vode.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh