Blago vama. A kod nas ništaKod mene za sad 32l, malo i grada, nista strasno. Kod drugara nedaleko od mene 75 uz veliku oluju. Pada i dalje umerenim intenzitetom.
Spasila nas zalivanja na par dana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Blago vama. A kod nas ništaKod mene za sad 32l, malo i grada, nista strasno. Kod drugara nedaleko od mene 75 uz veliku oluju. Pada i dalje umerenim intenzitetom.
Spasila nas zalivanja na par dana.
Iskreno, nismo je ni mi videli odavno. Nadam se da ce biti sanse i za vas severnije. Ovaj put jugozapad je lepo pokisnuo.Blago vama. A kod nas ništa![]()
Za dobru kisu kako izgleda treba dobro iskarati popa vise ni poadija ne moze pomociŠta radite popadiji kad vam tako pada kiša?![]()
Kod mene nije ni bilo padavina na prognozi, samo grmljavina.Poskljanjali sve padavine za danas.
Ne vodim evidenciju u smislu da pišem negde u svesku ili u komp, ali svaku kišu (u periodu dok je kišomer napolju - zimi ga sklonim zbog mraza) sam evidentirao u postovima ovde na forumu pa možeš pretražiti moje postove iz 2019. Evo, ja sam sad to uradio i evo tabele do septembra. Ako ti treba i dalje do mrazeva pretraži moje postove iz 2019.Dukej jel si belezio padavine mozda 2019?