Blago vama. A kod nas ništaKod mene za sad 32l, malo i grada, nista strasno. Kod drugara nedaleko od mene 75 uz veliku oluju. Pada i dalje umerenim intenzitetom.
Spasila nas zalivanja na par dana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Blago vama. A kod nas ništaKod mene za sad 32l, malo i grada, nista strasno. Kod drugara nedaleko od mene 75 uz veliku oluju. Pada i dalje umerenim intenzitetom.
Spasila nas zalivanja na par dana.
Iskreno, nismo je ni mi videli odavno. Nadam se da ce biti sanse i za vas severnije. Ovaj put jugozapad je lepo pokisnuo.Blago vama. A kod nas ništa
Za dobru kisu kako izgleda treba dobro iskarati popa vise ni poadija ne moze pomociŠta radite popadiji kad vam tako pada kiša?
Kod mene nije ni bilo padavina na prognozi, samo grmljavina.Poskljanjali sve padavine za danas.
Ne vodim evidenciju u smislu da pišem negde u svesku ili u komp, ali svaku kišu (u periodu dok je kišomer napolju - zimi ga sklonim zbog mraza) sam evidentirao u postovima ovde na forumu pa možeš pretražiti moje postove iz 2019. Evo, ja sam sad to uradio i evo tabele do septembra. Ako ti treba i dalje do mrazeva pretraži moje postove iz 2019.Dukej jel si belezio padavine mozda 2019?