Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E, pa vidis, nekoga tretiras da kuka kad u vise navrata samo napise koje je realno stanje na tom podruciju a identicna stvar je i ovaj tvoj post za kojeg tvrdis da nije kuknjava.Neki godinu sa 70l kise u julu nazivaju susnom.
Neki ne kukamo ni kad nema 7 kapi.
Pa brzina zvuka se povecava povecavanjem temperature vazduha. Npr na 0 stepeni celzijusa je brzina zvuka 330 m/s, dok na temp od 20 °c je vec oko 340 m/s....Pre neki dan smo radili u šumi, imao sam utisak kao da sam negde na Mediteranu, negde u Grčkoj.. To nije normalno koliko se čuju cvrčci, ili šta već, to u mom kraju nikad nisam doživeo. Čitam da se jačina njihovog zvuka uvećava sa porastom temperature.
Samo nek ne ide na 40+...usevima je tako kako je, al mi pocrkasmo bogte...Nekog velikog zahlađenja krajem jula na žalost neće biti, ali će doći do kakvog-takvog predaha.Već od subote popodne se očekuje naoblačenje sa grmljavinom i padavinama.Temp. će pasti sa dnevnih 35 na 28 - 29 stepeni.Naravno da neće svi dobiti kišu, naravno da će neko dobiti i leda...Od srede se temp. vraćaju na preko 34-5 stepeni.
Vidiš zanimljivo... Nisam nikad čuo za to...Pa brzina zvuka se povecava povecavanjem temperature vazduha. Npr na 0 stepeni celzijusa je brzina zvuka 330 m/s, dok na temp od 20 °c je vec oko 340 m/s....
Radar pokazuje kišu u HR i BiH a pravac je ka Vojvodini .Dokle će stići ?Gle čuda, upravo sklonili iz prognoze kišu najavljenu za noćas, naš kraj je u pitanju.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
U djelovima HR vec odavno pada ozbiljna kisa i pala temperatura na 22C , sto znaci da ce dobaciti do S.Broda i posle dalje velika Kur***Radar pokazuje kišu u HR i BiH a pravac je ka Vojvodini .Dokle će stići ?
Kako di mozda 5% zemlje dobilo ozbiljnu kisuU djelovima HR vec odavno pada ozbiljna kisa i pala temperatura na 22C , sto znaci da ce dobaciti do S.Broda i posle dalje velika Kur***