Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma sprda se lola, inđija prošlu turu omašila, a sinoć litra do dve...Možda je mislio na Inđiju, a Golubincima je kiša neophodna.
Kod mene kuci 24, u jasenovo prema strazi 47. Prema beloj crkvi manje.Parta, južni Banat, 36 litara.
Meni farkazdin sa jedne strane sa 4.5 litre, uzdin sa druge 17 litara ( nesto.mi to mnogo), a kod mene 8 litara idvor....Uzdin 17, Ilandža 12, Farkaždin 4,5. Plandište 13mm. Tu su negde verovatno i Lokve.
Najviše Zemun, izlaz iz grada-128mm.
Čekamo da se konačno dogovore padavinske karte večeras šta će.
Баш иронија,овде пада кад нигде не пада а кад пада код свих ми остајемо суви !Mislim da je, ironično, sever i severoistok Banata najpadavinskija oblast u Vojvodini dosada, iako bi trebala biti najsuvlja.
Нисам добро видео: било је скоро 4 а не 3.Пљусак а сунце. На другом крају Мокрина ништа, можда је касније пало нешто. Код мене непуне 3 литре.
Boka 1litar. Secanj 7l.Evo ovde palo takodje,48 kapi po m2,ali izgleda da je Boka pokisla,mozda i Secanj,ka njima je vecina oblacnosti.