mirmag
Član
Bilans za danas qurcina....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
10 litara za 10min...mali led bez problemapljusak sa malo leda kod kuce
A kad će Bečej više da pogodi?Koga pogodi, pogodi za sve novce. Juče Aradac 30-ak litara, evo sad iz ovog odraza južna predgrađa Subotice gotovo 40l.
Samo nek rokaju tako sutra i prekosutra pogotovo kada se sve značajno omasovi i istačka svuda po Vojvodini.
U prvom talasu jeedva 4 litre.У Чалми је било и леда уз јак пљусак,биланс не знам...не знам шта се тренутно дешава, у Ср. Митровици пада ево друга тура баш фина киша...овај други талас нам је дошао са Запада од Руме...
Vajska 6 litara.Palo u Odzacima oko 6 litara, negde vise negde manje. Mislim da oko Palanke , Baca ili Vajske je putanja oblaka. Jug, Jugozapad od mene evo 2 sata grmi i seva i ceni oblaci su tami.
Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
За нас митровчане је рума западU prvom talasu jeedva 4 litre.
Došlo je od Radinaca pa prema Los Mandjelosu,a po radaru otišlo je za Divoš.Nas malo zakačilo.
I od kad je to Ruma na zapadu?
Edit:malo pre čujem da je Čalma de Majorka u prvoj turi dobila 16 l.
Ja bio u Velike livade i tamo je bilo kiše i to dobre.Kako dodje do dunava sve se raspada, 0 litara