laufer
Član
Dobroje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma na to sam i mislio... Kamo sreće da ne razmišljamo o padavinama, tj da ih ima svuda dovoljno, pa, da, se okrenemo drugim stvarima...Sada si omanuo baš skroz .Da imamo svi isto padavina onda još i može da se takmičimo a ovako kada je nejednak raspored padavina ,ništa od takmičenja.U to ime
Za Stig hoće li košava da pokvari, ima li padavina?Ove godine do sada svaka je išla sa zapada ili severozapada padavina, u narednom nestabilnom periodu neće nijedna. Akcija kreće od noćnih ili jutarnjih sati već u delovima Srema i Bačke. Dolaziće- sutra, sa juga i jugozapada, prekoustra sa juga i jugoistoka, u petak sa istoka i za vikend sa severoistoka. Kažem to, jer najčešće promena strujanja iznad neke oblasti razbije "baksuz".
Veći deo Srema mi je baš baš, bombona za naredne dane. Ali kao što neko reče, sa reči na dela dragi moji modeli a pogotovo atmosfero.
Ili od muke??https://postimg.cc/fSff4QsT][/url]
Puko od sunca
Malo CrnićeBiće padavina, šta Vam je. Ako ovakvo nešto ne zagasi totalno sušu u najvećem delu Vojvodine onda ne znam šta hoće..
Stizanin, koje tacno mesto uvek zab da te pitam?