Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I meni to nikako nije jasno, izgleda da ja negde gresim u proizvodnji, nemam drugo objasnjenjeJedno mi nije jasno mnogi retko kisnu ili cak nekisnu tokom godine a na kraju prinos za ponos. Inace pocela je da pada
Ista kolicina padavina za danas i kod nas, isti oblak izgleda...6 litara ....to je to izgleda za danas.
Duhovito druze moj!I ako kisnemo najviše niti smo to zaslužili niti smo zbog toga krivi.A sve one koi su nezadovoljni količinom padavina poslati u Etiopiju na mesec dana pa kad se vrate bili zahvalni i za jutarnju rosu.
Haha, nema greske isti scenario iz godine u godinu. Nisu mi samo jasni ljudi koji imaju tu privilegiju da konstantni lepo prolaze sa padavinama i ujedno uzivaju u tudjoj nedaci, kakva je to bolest da je tudja nesreca lepsa od sopstvene srece ?! I to ovako javno bez stida imalo!Bice druze moj, siguran sam da cete dobiti!
Ide za Idvor preko OpovaZna li neko za ovaj oblak kod Loznice sto.je usao sad u Srbiju koju putanju ce imati u narednim satima?
Pa verovatno u južni BanatZna li neko za ovaj oblak kod Loznice sto.je usao sad u Srbiju koju putanju ce imati u narednim satima?