Vremenske prilike u 2021-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako sutra opet bude 35 stepeni od tih tvojih 15 litara nece ostati nista za prekosutra...

Tacno covek da izgubi zivce, kao linijom odeseceno gde pocinju moje njive prestaje kisa :D Inace od Al. Santica do Subotice jako lepa kisa.

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

Ovde i dalje ništa. Krenuo malo vetar, srušio par saksija i to je to...

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

9 litara kiša bez vetra uz grad od 1 minute krupan ali redak. Mislim da je ovo prva kiša u junu.

Subotica kao i Kikinda i severno od nje,jel nije bilo kise ?.Ja za danas nisam nista ni ocekivao od iste pa se nisam ni razocarao previse,pala litra taman da bude zapara ....videcemo nakon zetve psenice sta i kako.

Onda radari su izgleda malo pregoreli od ove vrucine,po njima preko pola vojvodine sve se crveni i zuti ,pa i preko nas ovde,a eto nista kod vecine ....smesno.Bitno da je vetar duvao,on nikad ne omasi.

Kod nas u selu ispod litre, sa komsijom sam obisao atar - u severnom delu atara je bilo kise (ne mogu da procenim koliko) a kod mene u Razlevima ponovo corak. Juzni deo atara takodje corak. Zapadni ne znam.

Kod nas trenutno jaka kiša po prognozi, a u stvarnosti samo je prijatnije nego juče...

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh