galicije83
Član
Ја таман опрскао соју од сирка, кад он спусти се пљусак у року од 30так минута...џаба кречио, ал нема везе битно је да је пало пар литара кише, без леда...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da preko je titelski atar, taj 5.kanal udara u kraj Ciricevog vocnjaka ka Loku, tj samu krivinu puta, i tukao je jos jednu duz posle moje kao Loku, dalje nista. Njiva koju radim udara u taj kanalJel se taj 5 kanal graniči sa Titelskim atarom ,liči mi po slikama one šume.
Nisam išao u atar. Ali kako se kretao oblak mislim da je rit dobio dobre kiše...Kom delu kaća?jel bilo i u ritu?
A kod nas jedva pokvasila beton....U dvorištu izmereno 19 lit.
Dobio deo prema Popincima.U selu i prema jarkovcima ni kapPo radaru, Golubinci dobili led, a da li je stvarno tako na terenu ?
Kod nas još uvek ništa, ali se namrštilo žešće.
U jarkovcima i prema Pazovi ni kapiA kod nas jedva pokvasila beton....
Baš lepu dijagonalu napravio led,,sad sam sabiro u toj dijagonali 26 kj imamo što repice što suncokreta što žita,slike žita isto ko i kod tebe..suncokret dobro izbušen,za soju nebrinem ona sa oporavi.Da preko je titelski atar, taj 5.kanal udara u kraj Ciricevog vocnjaka ka Loku, tj samu krivinu puta, i tukao je jos jednu duz posle moje kao Loku, dalje nista. Njiva koju radim udara u taj kanal