Vremenske prilike u 2021-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zna li neko kad će kiša sutra? Od koliko sati? :haha: Kad ne bi padala bar do podne,mogao bih poprskati,pa koliko god...

Haha,to i ja gledam,nesto sam prskao danas,inace kod nas dosta njih je po ataru prskalo,ne lepi na tockove mnogo,jedino se cekalo vetar da malo stisa.
Po ovima ,mi u Banatu bi mogli mozda i nesto prskati ujutru,bice rose sigurno pa nece se moci bas rano na njive.

Pa pratim ih tu i tamo,sto se tice vetra tu bas nisu tacni,eto predvece sam prskao nesto psenice,posle 6 je skoro skroz stao vetar,a pre 6 je opet smanjio dosta pa se moglo prskati,dok po njima sve do 7 predvece nije bilo sanse za prskanje.Nekako uvek ukenjaju tu za predvece sto se tice vetra,tokom dana tu i tamo su ok.
Takodje jos na njivi sam gledao preko aplikacije za sutra ujutru kad ce biti padavina tj oblacnost,tad,tj eto pre nekih 4 sata ,po njima bi sutra bilo kise jos oko 8-9 ujutru,a sad gledam ,pomereno za oko 11 ,pa cak i podne.Za par sati unapred su dosta precizni ,a ovako danas za sutra,ne vredi po meni,svakih par sati nove slike oblacnost,vetra itd.Takodje kad gledas bilo za oblacnost,tj kisu ili vetar unapred ,gledaj podatke po ECMWF i GFS,pa ako se oba poklapaju ,vece su sanse za padavine,vetar ...
Inace nzm jel ima razlike,verovatno ne,ali ja ih mnogo vise koristim preko kompa nego preko mobilnog.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh