Vremenske prilike u 2021-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti to baliraš u zeleno?
Hoces reci trebalo je duze da se susi? Bile su najavljene padavine za petak uvece i palo je nesto kilavo izmedju petka i subote, pokosena odmah u subotu i prevrtana u nedelju i ponedeljak i kad smo videli da najavljuju 10 dana nestabilno vreme nismo hteli da se zezamo, malo labavije stezanje i bude to ok, cak je moglo i malo vise da se steze ali neka ih ovako lakse su.

U utorak košena, donešena juče a danas ćemo doneti košenu u petak.Večitog veka otimamo prvi otkos od Boga.

Ja sam kosenu u petak juce uvece pokupio,rasturio 2 puta i lepo se osusila.Najavili potop za danas,a sad greje suce.Videcemos ta ce biti do kraja dana.Treba kise kao hleba,nije pala vise od 20 dana kod mene.

Mi smo našu oteli od Boga. Uprkos vetru izbalirali, krunila se malo, al bolje tako nego da kisne na redove pa da je ručno tovarimo i bacamo. Ne znam da li cu stici da je opskam danas protiv buba, ne krece ništa.

Hoces reci trebalo je duze da se susi? Bile su najavljene padavine za petak uvece i palo je nesto kilavo izmedju petka i subote, pokosena odmah u subotu i prevrtana u nedelju i ponedeljak i kad smo videli da najavljuju 10 dana nestabilno vreme nismo hteli da se zezamo, malo labavije stezanje i bude to ok, cak je moglo i malo vise da se steze ali neka ih ovako lakse su.
Ako trska nije suva mozes da je olabavis kolko hoces nema tu leba

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока

Ako trska nije suva mozes da je olabavis kolko hoces nema tu leba

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Ma feniralo je dobro i u ponedeljak i u utorak, dobra je vidi se to kad se tovari. Bilo je 4-5 teskih i nabijenih bala i tacno se vidi da je tu uletela neka trava koja se nije dobro osisila a bilo je mestimicno raznih travuljina, to kad istovaramo stavimo sa strane da se odmah potrosi i tjt. Jos ova godina pa preoravam tu parcelu..

Ko ga je još željan, eto ga na Željinu iznad 1600m i više nego dovoljno za grudvanje:
20210510-130617.png
Evo stanje kod mene, samo Juhor nisam slikao.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh