paorpaor
Član
Kazu kuci 25 l palo. Ja trenutno nisa kuci da potvrdim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Treba jedno 100-tinak litara, pa da polako krenemo u oranje ritova. Kasnije ako okisa bice povuci-potegni sa oranjem ritova.....Pada, al koji će nam k....
Jos ne mislim na oranje. Do tada jos vremena ima ali za neke soje ne da je potrebna nego prepotrebna, a nece nas ni u ludilu!Treba jedno 100-tinak litara, pa da polako krenemo u oranje ritova. Kasnije ako okisa bice povuci-potegni sa oranjem ritova.....
Ja bih vam rado poslao ovih 10 litara sto je palo kod nas da mogu, ovde i onako nema soje.......Jos ne mislim na oranje. Do tada jos vremena ima ali za neke soje ne da je potrebna nego prepotrebna, a nece nas ni u ludilu!
Па сад, није баш сув-сув, ал' ово што је код мене пало, само оквасило бетон. О тих 15-17-22 литри кога људи помињу нема ни речи. Је л' код тебе у Глогоњу прошло без кише синоћ и данас?Juzni Banat ostao suv!
Niti kapi u Glogonju.Па сад, није баш сув-сув, ал' ово што је код мене пало, само оквасило бетон. О тих 15-17-22 литри кога људи помињу нема ни речи. Је л' код тебе у Глогоњу прошло без кише синоћ и данас?
Мада, и да је пало данас толико колико људи пишу, за све ово што нам је у атару је слаба вајда....
I treba obećo je čovek jagnje Kimiju-.Izgleda da je u Tovariševu najviše palo