Vremenske prilike u 2021-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ништа код нас около грми,сева али ништа до нас не долази. Да бар падне мало да спере отровчине којима задруга полива њиве и воћњак смрди већ два дана не може се дисати од смрада.

Citat od juče. Kamo sreće da čovek može stalno ovako, tj. da bude samo "ovoliko" precizan što se tiče letnje padavinske lutrije..

Screen-shot-2021-07-15-at-8-59-12-PM.png
Ala si pogodio pravac kretanja... gde pratis ove situacije

Послато са SM-N970F помоћу Тапатока

Vidim da podjebavate, moze vam se kad ste skoro svi bar nesto dobili padavina. Za vasu informaciju beton u dvoristu nije se uopste pokvasio!
Skoro da ni kapi nije padalo, ne moze da mi bude jasno kako samo moze da nas ispromasi na takav nacin i od takvog razvoja sve nesto pored prolazi!
Od kukuruza sam odustao, ako se Bog smiluje valjda ce u skoro vreme deliti i nama nesto padavina, bar soja i suncokret da nam ne ode u totalni propast!
Ako mislite da je 2012 ili 2017 bila losa, varate se, ovako nesto nikad nije bilo kod nas, katastrofa nevidjena!
Drago mi je zbog svih vas koji ste dugo cekali kisu i docekali je veceras!
Pozdrav svima!

Ni ovog puta ništa. Grmilo je dosta sa jugoistoka, ali džabe, oblaci nisu stigli do nas.

Maj (l):

02.05. ---- 4
08.05. ---- 6,5
12.05. ---- 9
14.05. ---- 1
15.05. ---- 2
16.05. ---- 3
17.05. ---- 8,5
19.05. ---- 3
20.05. ---- 26
31.05. ---- 8

Jun (l):

06.06. ---- 7
13.06. ---- 3,5
25.06. ---- 0,5
30.06. ---- 2.5

Jul (l): NULA litara

Почело синоћ око пола десет, са све грмљавином и севањем, падало, па онда око пола два почела јача канонада са јачом кишом, па престало и ево сад од три сата чујем да поново сипа...

Pero ja sam bio ubeđen da. Lokve pliva u vodi jer po radarima koje ratim sve što je prošlo iznad mene sve je direktno išlo ka tebi. Ja ne mogu da verujem da ništa nije palo kod tebe :unsure:

Nesto je padalo kod nas sinoc,ali po meni slabo,napolju je poprilicno suvo,ne bih rekao vise od 5 lit da je palo,a grmelo je i sevalo okolo nas samo tako,nije da nas je kompletno obisla ovaj put kisa ali je ovo daleko od idealnog.Bar je nama lakse,nece biti tako toplo kao prethodnih dana,lakse ce se raditi....Po prognozama za narednih par dana,nema tu neke sanse za vece padavine,nadam se da grese.

Izgleda poceli naglo da smanjuju. Sad su premestili sve padavine za ponedeljak.
Od kise verovatni nista, neko je izgleda pritisnuo pogresno dugme 🙄

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh