Vremenske prilike u 2021-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad jednom zauzme putanju, tesko je menja.
Sutra kad izadju fini modeli samo ce potvrditi moje predpostavke.
Kise, nikad vise.

Trenutno pasije vreme kod nas!

0f8699ad950bb2a013b125365623eab3.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

U Somboru juče kratak pljusak od dva minuta i nešto je sitno počinjala kasno uveče. Zato me sad probudila, rastura kako pada. Videh da je Palić sinoć zabeležio 19 litara. Moram videti jel bilo nešto u selu.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

U Somboru juče kratak pljusak od dva minuta i nešto je sitno počinjala kasno uveče. Zato me sad probudila, rastura kako pada. Videh da je Palić sinoć zabeležio 19 litara. Moram videti jel bilo nešto u selu.

Dve litre u selu. Ipak je otišla zapadnije i ko što kaže član Lule Bikovo-Palić relacija dobila.

U Somboru druga tura kiše još žešća, taman krenuo za NS. Samo do Kljajićeva je padala.

Čeka polako, ovo sinoć gde je zakačilo je tek brejk prvog gema prvog seta što se kaže.
Zorane, eto koliko sinoć si imao priliku da vidiš težinu gađanja aktivacije oblaka iznad neke (za model) male oblasti. Većina je dala flekicu baš okolo Kikinde, ali otišlo je to severnije ka Novom Kneževcu. Kiraj je to lepo radarski uvideo.

Što se Vojvodine tiče, čekaju se večernji i noćni sati danas. Nešto će se sigurno prebaciti iz Braničeva ka jugu/jugoistoku Banata i zapucati dalje ka Temišvaru, to nema šta i svi su sigurni okvirno u taj scenario. A koga će tačno kačiti na toj generalnoj trasi zna samo ovaj gore i radar.

Čeka polako, ovo sinoć gde je zakačilo je tek brejk prvog gema prvog seta što se kaže.
Zorane, eto koliko sinoć si imao priliku da vidiš težinu gađanja aktivacije oblaka iznad neke (za model) male oblasti. Većina je dala flekicu baš okolo Kikinde, ali otišlo je to severnije ka Novom Kneževcu. Kiraj je to lepo radarski uvideo.

Što se Vojvodine tiče, čekaju se večernji i noćni sati danas. Nešto će se sigurno prebaciti iz Braničeva ka jugu/jugoistoku Banata i zapucati dalje ka Temišvaru, to nema šta i svi su sigurni okvirno u taj scenario. A koga će tačno kačiti na toj generalnoj trasi zna samo ovaj gore i radar.
Kimi,mi izgleda nismo modelima uz put.
Moram da priznam,zagrmilo je jednom i to dugačko.

Pljusak oko 6 sati jutros i pre sat vremena, jedan manji, ukupno 6 litara.Kukuruz u punoj oplodnji, a soja u cvetu.Zlata vredna

Kod mene juče predveče ni izčega pade neka kiša. Nije mnogo 3 l. Ali lep kratak pljusak. Nadam se da je to uvertira za ovih par dana do utorka (prema najavama) daće je biti mnogo više. Valjda će krenuti od danas popodne. Ajde da se svi nadamo i da će je biti u svim krajevima u dobrim količinama.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh