Aca97
Član
Sinoc dobismo malo kise, pokvasila beton.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja u subotu pokosio. Malo pre gledao...i slušao prognozu... Teško da ćemo mi to izbirati i izvući a da ne pokisne.Ja sam pokosio lucerku još u petak.Ako treba neka propadne samo da padne lepa kiša.
E do sebastijana kurza.Ide to u smeru konvektivnih odnosno "lutrijskih" padavina što bi se poljoprivrednički reklo. Južno od Save i Dunava još i više, ali ima materijala i za ravnicu. Makar i neko da okisne propisno, nadamo se da će što više kolega i njiva potrefiti.
Najviše padavina, odnosno najveću verovatnoću modeli daju na jugoistoku Banata (Vršac), a ja bih tu stavio i delove (posebno Srema) i Bačke. Najlošije stoji severniji deo Banata i Bačke.
Samo neka pada,žena će ti oprostiti al za komšinicu ne bi bio siguran tamo ćeš fasovati svakakoTreba kiše preko svake mere, a opet eto meni onda troška za ženine cipele, pa sad nisam siguran šta više da želim.