Vremenske prilike u 2020-oj godini

Kod nas uz povremene prekide kiša pada celu noć. Nije jačine iz gornjeg opisa :) , već ona najlepša, jača od natapače a slabija od pljuska... :) Po radarskim slikama selo je dobilo najviše, ali nije loše prošao ni atar - negde više, negde manje, ali je suša prekinuta svakako u celom ataru.

Кишомер "ет д момент" немам, па не могу да кажем цифру, али и ове код мене је, осим крени-стани кише током ноћи, у последњих сат-два опалила кишурина да је све пливало. Далеко сам од њива, али тамо кукурузи сигурно хорски певају "Оду радости".

Kod mena noćas nije padala kiša osim par kapi ali mi sada javljaju od kuće da pljušti. A jutros dolazeći do BG-a paduckala je celim putem ali ništa posebno.

50 kapi po m2,promasaj prognoza samo tako,nije mogla da padne samo jos jednom,kad je najvise potrebna soji a i kukuruzu jos uvek....

Ispada se jutros oko 3h za sve pare. Sto kaze clan Зорге, kisomer nemam ali me je probudila koliko je jako padalo to.

@MOMOSARIC Kad se svi moguci modeli sloze za padavine za ovaj deo jeb.. banata,pa opet u vise od pola slucajeva promase,ne bude nista ili par litara,sta ocekivati sad kad od juce kasno uvece su svi ukinuli padavine za moj kraj.

Nazad
Vrh