Kod nas u selu trenutno pljusak, al radar pokazuje da sve ovo promasuje meni intetesantan deo atara (prema Vrbasu).0 i kod nas promašilo za dlaku
Послато са SM-N9005 помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas u selu trenutno pljusak, al radar pokazuje da sve ovo promasuje meni intetesantan deo atara (prema Vrbasu).0 i kod nas promašilo za dlaku
Kaze mama da kod nas pada sve voda lezi, nije tako skoro padala.Kod nas trenutno pada ali nekako okolo kad sevne i nema oblaka, kao da samo selo kisne.
Moram procitati polisu , ali skuplje jeste , tj ja sam platio skuplje , osigurava se prinos odnosno pad prinosa zrna kao posledica nepogode . Konkretno osigurao sam soju na 4500kg po ha i kukuruz na 12t po ha to je dosta skuplje nego da sam stavio na manji prinos . Trebalo bi da ako je bio led i kasnije ako prinos podbaci da se nadoknadi . Sad prakticno se obicno i neide u detalje ...Момо чини ми се да си ти спомињао да је код вас нешто скупље осигурање и да се полиса односи на осигурање биљака,исправи ме ако грешим
Simbolicno 09.5l u mom kišomeru. Samo što je tu količinu dobilo selo i možda istočni deo atara (prema Bečeju). Zapadni deo prema Vrbasu je verovatno imao simboličku količinu kiše.
Pa video si po kukuruzu kakva susa vlada tamoMa bitno da Tovarisevo pokisne da ne moramo mi iz juznog Banata da doniramo za odrzavanje Leksikona