Vremenske prilike u 2020-oj godini

Paore, koliko ste vi imali noćas kiše?

Ja sam pitao Paora koliko je noćas bilo kiše kod njega jer sam noćas pratio radarske snimke, oblaci su imali kružnu putanju i gotovo svi su prešli otprilike između Bača i Odžaka, pa cenim da je taj kraj imao baš dosta kiše. Pošto još niko iz tog kraja nije napisao koliko je bilo kiše, baš sam hteo da proverim koliko je tamo bilo i da li sam dobro zaključio, pa sam zato pitao Paora...

14 + 2 litre = 16 u celom ovom ciklusu na jako suvu zemlju. Prva kisa posle mesec i vise dana. Soja jos redove nije sklopila. Ali, navikao sam. Kao Dukej 😀

Ni 1/3 od Lokvi nemamo.
Ova je bila slag na torti ali napisi tacnu kolicinu iz Maja i Juna da se svi uvere da si dosta imao vise od nas.
Sto se tice Julske kise jedino 2012 krajem jula smo imali 100 l a da na nekim mestima u ostatku Vojvodine bilo manje i nikad od onda. Bilo je Julskih kisa i prosle godine ali nikako vise od onoga sto si ti imao ili skoro cela Srbija.
Prosle godine od one iz kraja Jula od nekih 20 i kusur lit vise nije palo ni kapi do kraja Septembra.
Treba biti samo realan i iskren, a kad neko nije a pise samo da bi napisao to vec nije u redu

Какав смо народ постали да завидимо једни другима на киши која је пала и да љубоморишемо што ће тај који је покисо имати могућности да сутра занови нешто или узме неки нови закуп,сачуај Боже...

Ma neradi se o tome ko je ljubomoran već sto kukaju na kišu.Evo kod nas duplo manje ukupnih padavina od onih sto kukaju pa se nežalim,hvala bogu da je ista palo.

Ja sam pitao Paora koliko je noćas bilo kiše kod njega jer sam noćas pratio radarske snimke, oblaci su imali kružnu putanju i gotovo svi su prešli otprilike između Bača i Odžaka, pa cenim da je taj kraj imao baš dosta kiše. Pošto još niko iz tog kraja nije napisao koliko je bilo kiše, baš sam hteo da proverim koliko je tamo bilo i da li sam dobro zaključio, pa sam zato pitao Paora...
Napisali su bado i krnac koliko je bilo kise. 25 i 30 l.

Nazad
Vrh