Vremenske prilike u 2020-oj godini

13l jutros ukupno za ovaj vikend 38l. Sta reci nego zadovoljan s'obzirom da nam podgovevalo sve od useva.
Pa upravo vi sto imate naj bolji kvalitet zemljista ubrdljivo vas ne promasi ni jedna kisa i kada padne to je uvek neke extremne kolicine, zato su ta sela i bogata a ne zbog agrotexnickih mera kao sto se neko proseravaju!
Mi sto imamo krs zemlje zna se epilog, ostace nekolicina paora sa 500-1000kj zemlje.

Odradjena najvaznija agrotehnicka mera. Nocas i jutros 61 lit i u petak 24. Mislim da cemo posle ovih 85 lit za vikend biti jako pametni na jesen. :p

Od 04 - 07h je palo do crvene linije. 55 lit i posle jos 6 lit.

JYrtLfM.jpg
Kod mene 1 l vise 😂 Ali moras imati u vidu da smo mi malo juznije a da u tom J. Banatu uvek pada najvise :ppozdrav: ;)

Мислим да је свуда нешто пало, сад негде више негде мање...

13l jutros ukupno za ovaj vikend 38l. Sta reci nego zadovoljan s'obzirom da nam podgovevalo sve od useva.
Pa upravo vi sto imate naj bolji kvalitet zemljista ubrdljivo vas ne promasi ni jedna kisa i kada padne to je uvek neke extremne kolicine, zato su ta sela i bogata a ne zbog agrotexnickih mera kao sto se neko proseravaju!
Mi sto imamo krs zemlje zna se epilog, ostace nekolicina paora sa 500-1000kj zemlje.
Па шта је сад требало да не покиснемо па да будемо егал са вама или шта већ:sta: Чему таква негативност ,мени је драго било где да падне знам да је на корист.

Poslednja izmena:
Kod nas svega 7l. Ne mogu da verujem, prvo su oblaci išli južno od nas pa je samo malo južnije bilo 30+ litara, kad su stigli do nas već su znatno oslabili, i kako se putanja oblaka pomerala na sever opet su naišli bolji oblaci pa se prosulo 40+ litara.

35lit od petka do sada.

@Peet ipak vi dobijate vise kise pd nas tokom leta. :)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Od kraja marta otprilike do sad ,deo atara gde ima kukuruza najvise nije dobio mozda 100-ak litara,a treba mu oko 400 da se zove uspesna godina,cisto da bude jasno kolika je susa ovde.Psenica ja zaboravljena a imali smo najgore prinose u celoj jeb... srbiji,tako cemo izgleda proci i sa svim usevima.

Nazad
Vrh