Vremenske prilike u 2020-oj godini

Kod mene u ponedeljak ukupno 48l. I to je to za ovaj mesec. Ukupno 130-140l i sa onim u maju od 110 baš je dosta napadalo. Sad neka bude bar 2 nedelje lepo da se urade ječmovi i žita pa posle može još jedna tura sa bar 80l iz 2-3 puta.

Pa da, ako 'oces kisu po narudzbini, onda jedino neki tifon to da da, ovako prirodno, tesko da moze da se dozira kol'ko treba, ili je previse, ili premalo...

Ništa ja ne naručujem samo komentarišem kao i svi ovde. I nema tu sad hoću sad neću već priroda radi kako ona hoće. Protiv nje se ne može.
A vi kako god hoćete.

Ajde sremac84 sad ispade samo ja. A kad čitam ovde komentare drugih samo kuknjava. Tada te nema da to komentarišeš. Uostalo ovde ima pravo svako da iskaže neko svoje mišljenje, zapažanje i šta god već. Naravno da bude pristojno. Dakle ja ne komentarišem neku tvoju izjavu da li ovakva ili onakva i da li je fontana želja. Ovo sam sad morao jer nisi fer. Opusti se čoveče. Biće sve onako kako ti želiš.

Претерај "Ладу" у неку 'ладовину, па ће се раз'лади. ;)

Мда, одједном нема дана без тридесет степени. Попричино брза промена времена.

Izgleda da ce ova godina biti jedna od boljih za kukuruz. Kisa mu padala ceo maj i jun,sada ova temperatura da izgura a pocinje i da metlici.A od petka najavili novi talas padavina ponovo 10-ak dana.

Naravno,super bi bilo ali ja bar licno tesko mogu biti optimista pored onoliko promasaja od najava kise prethodnih meseci,psenica nam podbacila uzasno,ali aj da vidimo i to ,nada poslednja umire sto neko kaze.
Kod nas je kukorica jos podaleko od metlicenja,zbog suse je zaostao malo,treba njemu kise do kraja jula da bi izvukao neke prinose.

Padavine već danas moguće i van planinskih krajeva, ali oblaci su statični prilično, sporo se pomeraju.

Sutra veče front u VOjvodini, takođe ponegde s padavinama.

Utorak svežiji.

Sreda stabilna, a od četvrtka pa do kraja nedelje ponovo nestabilnije, sa pljuskovima prvo ponajpre u brdima a zatim i drugde.

Nikola ,da li može na Iljevo da pada :osmeh: .U tom delu atara je skoro sve pokošeno a do sada je kiše bilo jako malo .

Kod nas na severu je dva puta bilo negde kiše,odjednom se tamo stvorili oblaci vidiš da pada,pa se sve razišlo lep sunčan dan pa se ponovo zacrnilo pa se i to razišlo,kod mene nije padala.

Nazad
Vrh