та Пеера
Član
Јуче пало 18 л
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li je padala prema Iljevu ?Kod nas počela noćas oko 23h blaga kiša. Jutros u kišomeru 14 litara.
Pravo da ti kazem i ne treba mi sad samo sunce treba da se vrse jecamPopodne biće,spremi kabanicu
Da nije sajt Agrosense za to...nesto sam ga gledao i nije lose?Сад сам тражио на рхмз за општине које сам навео у предходним постовима и не могу да нађем ту опцију.
Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
Kiraj, sad sam dobio informaciju od jednog čobana, da su ,,RAZLEVI,, pokisli možda simbolično a moguće i da nije bilo kiše uopšte.
A oblaci se vuku po zemlji,i nece...A mi ni kap ,opet,,
sve zivo obilazi.
Ja sam se našalio za Razlev ,pošto godinama pratim tvoje komentare o Razlev -u.Ako sam dobro zapamtio u tom delu atara kiša slabo pada .I vi imate Razleve!?
U toku pre podneva je palo još 5 litri kiše. A na radarskom snimku bledo plavi oblačić. Nekad ni iz "žutog-narandžastog" oblaka ne padne toliko...
Ja sam se našalio za Razlev ,pošto godinama pratim tvoje komentare o Razlev -u.Ako sam dobro zapamtio u tom delu atara kiša slabo pada .
Melenčani i mi imamo potez koji se zove Iljevo ,isto slabo kisne.
Kod mene 22l. na kraju sela 16l.U Mitrovici od juce do danas palo oko 40-45 l