Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na žalost imam dosta zemlje u tom delu atara .Jeste zemlja kvalitetna ali ......Kiraj, a ja baš na Ilju, na granici vašeg i našeg atara imam najveću njivu zasejanu pšenicom. Baš sam potrefio ove godine, 12 jutara sgurna katastrofa.
Lako je vama da pričate a mi već sigurno2 meseca nismo dobili zglavnu kišu pa i o ovoj što pišeš.Pisanje je jedno a realnost drugo.Kako ne treba stajati na muku onima kojima je nevreme naččinilo štete tako i onima koji nemaju padavine.Hajde mi napiši koliko je Kikinda dobila u zadnja 2 meseca a koliko juče.pa i dalja neki kukaju da ni kap nije pala, a juce svuda pise da je skoro pala solidna kisa, nikad veca lista nije bila sa stanicama gde je pala...
Kimi,ova informacija je svakodnevna i standardna za nasSlabi ovo u Bačkoj, opet će sever ostati uskraćen. U NS umerena kiša.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
А да на'ватате вашег попу, па да литија обиђе село и атар?Polako,gori od nas nisi sigurno po pitanju padavina,prvo mesto mi drzimo,ovaj crna jeb.. rupa zvana Neuzina i okolna sela,nema drugog razloga nego ovi ribnjaci,nzm sta drugo moze toliko jeb.. oblake dalje od nas!!.