Клима се палила... као и фуруна пре три дана. И заиста 32 у 'ладу.Pre 3 dana lozio pecku, trenutno 32 u hladu......
Treba vec klima da se pali..........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Клима се палила... као и фуруна пре три дана. И заиста 32 у 'ладу.Pre 3 dana lozio pecku, trenutno 32 u hladu......
Treba vec klima da se pali..........
Namestio se lep oblak ,imao je dobar pravac ali izgleda da "sustaje".Docekali ste je. Valda cemo i mi.
Nije bilo leda mada kod dvojke je bio sitan,i dejstvovali su ali oblak bio kod topole.Savo nije bilo leda? U St. Žedniku kod Stovet-ovog silosa je bilo malo. Baš me uhvatio taj pljusak. A kod mene, vazdušnom linijom ~4km, par kapi.
Dukej sve si lepo rekao, u tranziciji strujanja sa jugoistočnog (juče, i sve do jutros) na zapadno (u toku dana) izostalo je bitno strujanje u nižem sloju gde je padavinska baza oblaka, pa se oblaci gotovo da i ne kreću.
Baš je to slučaj s ovim oblakom oko Bečeja, već 2-3 sata gotovo stoji u mestu. Taj predeo tu je dobio debelu nadoknadu padavina.
Miki ,a gde si ti ?Kod nas lepo pada skupiće se 35l ako ne i vise