Vremenske prilike u 2019-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod mene kao da je ogroman kisobran postavljen. Juce bio u Novom Sadu i ceo dan kisa popodne svratii u Mladenovac i ooet kisa. Oko 17h stignem u Pozarevac ono 3 kapi kise. Strasno

Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
 
Brankoviću jel prešlo 20l u jučerašnjem danu? Kažu od nedelje pa tokom narednih 7 dana baš lepo vreme. Toplo sa temp 14-18 i suvo bez kiše uz sunce.
 
Kod nas je paduckala ceo dan ali ne znam koliko je palo, kišomer je sklonjen nakon prvog mraza.
 
Kod nas oko 16 l. Ovo zaista lici na idealne jesenje uslove. Temperatura nije prevelika, a nije nesto posebno ni hladno, a kise u poslednje vreme ima sasvim dovoljno. Bilo bi lepo da se takvo vreme nastavi i preko zime, ali da temperatura ne bude previse niska. Sneg ni nije neophodan u tom slucaju.
 
Od nedelje jako lepo vreme. Narednih 10 dana. Bar je takva prognoza. Eto prilike da se mnogi poslovi završe ko ih nije uradio.
 
Jedino sto meterolozi tacno pogode je kada vreme ide u lepo i suncano.
Mada po meni ovakvo vreme nije lepo za sredinu decembra.
 
Gledam neku dugoročnu prognozu do 15 januara sem par dana i to samo jutra,temperatura konstantno u plusu,izgleda ćemo ječam skidati polovinom maja.
 
Ja ne verujem u prognozu duzu od 3-4 dana. Ali i ako se ostvari kako ce ove silne grudve da izmrznu videcemo.
 
Duga je zima...šta vam je ..pa koliko puta smo u januaru bili malte ne u kratkim rukavima a posle februar stisne i ne pušta...ko i baba marta...
Duga je zima...
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh