Vremenske prilike u 2019-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod mene u Surčinu sevalo toliko da se razdani na par sekundi... Pljusnulo par minuta jake kiše i onda padala slaba kiša jedno vreme i stala...
 
Боље и да не падне него да овакав облак прође атаром !
48792213e7b0cf104cd5bb478ac22c40.jpg
 
Jeb.. srecu ,po radaru ti kisni oblaci nece ni doci oblaci do nas,ma nista bez rumunke,ovo sa zapada sve neki falicni oblaci.Al bitno da grmi,to obavezno xd,pomislis pasce nzm sta od tolike grmljavine,a ono nista na kraju.
 
Kod nas se u daljini čuje grmljavina, i to dobra. Ali pogled na radasku sliku me baca u bedak, taj oblačni sistem iz kojeg se čuje grmljavina će 99% proći južnije od nas. A onaj prvi oblačni sistem (od Sombora, preko Subotice, do Kikinde) je prošao severnije od nas. Dakle duplo golo (i) večeras! :osmeh:
 
Tako sam i ja prošao , a kukuruz u klasu tek , jer pada kad netreba , april, maj svaki dan , Arkadije mi smo iste sreće više godina baš pratim , a kolko puta sam ponavljao odredjena mjesta kod kojih pada kad treba ali Kimi kaže da je to budalaština.
 
Ipak nas je zakačio taj južni oblačni sistem, ali prestala je grmljavina što verovatno znači da sistem slabi. Napolju ispada tek po koja kap, videćemo šta će od svega biti...

- - - - - - - - - -

Edit: raspao se sistem potpuno, ipak je duplo golo! Asfalt je mokar al trotoari nisu, eto koliko je padala... :sjasi:
 
Kod mene ni kap,a baš je sevalo.Mozda nas zakači kasnije jer
nešto sa zapada dolazi.
 
KO Kać je odlično prošao, za razloku svih ovogodišnjih padavina koje su bile simbolične, nadam se da je prošlo bez leda ??????
 
Neke ozbiljne kiše nema na vidiku narednih 15 dana...samo da ne bude nekog nevremena između utorka ii srede...pad temperature do 10 stepeni.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh