Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da i ja sam to primijetio , ali govorim samo za ljetne kiše kad su najpotrebnije . Rjedje se dešava zadnjih godina da kreću iz Djenovskog zaliva ili Venecije i slično te nas obično nisu promašavale , a i Srbiju . Kad krenu sa Alpi iz Slovenije , idu preko Hr , uglavnom sjeverno ako uhvate Sj. Bosnu to je do Gradiške plafon , i onda idu prema Osjeku, Somboru i ode u HU . Medjutim mi ovde kupimo sve u proljeće ili jesen nažalost.Kimi a šta je razlog da kiša koja pada u Sloveniji, Hrvatskoj i Bosni ne dođe do nas? Jel se tamo ispada pa onda ovde nema ništa? Jedino što sam primetio jeste da kad kod nas duva košava ot tih oblaka sa te strane nema ništa. Nama može da dođe dobra kiša jedino iz pravca Rumuniju.
A najave za četvrtak-petak koje su pre neki dan bile 32+15mm sad su svedene na 5,6. A kako se bude približavao taj termin (u sredu) od toga neće biti ništa.
Ja nosim nekoliko gajbe piva i pijem na uvratu,posle kad mi se pisa ima sve na jednu mestu da kvasim i tu cu da posejem zito posto nema ni m... od kise kod nas
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока