Dragane a nama za završni udarac treba samo dobrih 50 litara kiše, ali da padne ovih dana a u najavi za idućih 14 dana je 0 litara .Svaka vam cast, to je litraza za zavrsni udarac, sad vam ni vucic ne moze nista![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dragane a nama za završni udarac treba samo dobrih 50 litara kiše, ali da padne ovih dana a u najavi za idućih 14 dana je 0 litara .Svaka vam cast, to je litraza za zavrsni udarac, sad vam ni vucic ne moze nista![]()
Kako gde kolega.Drugi potop za 24 sata...mislim da više nikome ne treba kiša do kraja avgusta..
Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk
Ako pada kod vas,ne znači da pada svuda.Drugi potop za 24 sata...mislim da više nikome ne treba kiša do kraja avgusta..
Dragane a nama za završni udarac treba samo dobrih 50 litara kiše, ali da padne ovih dana a u najavi za idućih 14 dana je 0 litara .
Dobismo novih 10l,kukanje se isplatilo,zadnjih nedelju dana 45l,ja prezadovoljan...
Ja sam juce bio ceo dan u Bgu, i do nekih 19h uopste nije bilo kise. U povratku za Kg je padala na autoputu, pa me pratila sitna kisa do Topole.Juce kod mene nista. A svuda okolo oblaci. Kazu padala u BG. Valjda ce u toku ove nedelje da padne neka kisa i da ce moj kraj biti u onoj prognozi "lokalno" . Ne mora da pada u gradu. Tamo ona ne treba. Ajde kukam da padne bar jedno 20l.