KishRobert
Prijatelj Foruma
Strasno....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne mogu novcano da pomognem,ali radom mogu. Sta god da treba javite se. Glavu gore !Počinjem polako da razmišljam ima li više svrhe boriti se i glimiti Don Kihota. Jedva sam skrpio pare da uradim sve onako kako struka i nauka kažu, proširio stočni fond, srazmerno površinama koje uglavnom radim pod zakup. Ali eto...
Poslato sa LDN-L21 uz pomoć Tapatoka
Ovolika voda u Kragujevcu nije bila 20 godina.Sve pliva voda lezi na asfaltu gde nikad nije, nema makadama koji nije raskopan, sto se ide dalje ka Cacku,Gruzi to je situacija jos strasnija.
Jutros sam otisao za Sentu, zena zove kaze čije ko iz kabla, a je se kuvam u kratkim rukavima i kukam sto nismo napunili klimu jos uvek.Strasno kakva godina.
Ocigledno je to u odredjenim delovima grada i selima. Kod mene u selu, na pola puta Kg-Topola nema nikakvih problema. Kanali jedva da su imali vodu. Bio sam danas u Topoli pa nazad za Kg i sve je uglavnom super.
Ocigledno je to u odredjenim delovima grada i selima. Kod mene u selu, na pola puta Kg-Topola nema nikakvih problema. Kanali jedva da su imali vodu. Bio sam danas u Topoli pa nazad za Kg i sve je uglavnom super.