Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene danima potop.
Danas sam se prvi put obradovao kisi kosio travu kroz malinjak taman me lepo prekide u pola posla.
...
edit: ipak nas je malo zakačilo, pada neka sitna kišica
Kuca i okucnica mi hvala Bogu nisu ugrozene, ali su usevi delom pod vodom. Reka Gruza je na 500 metara od moje kuce i ni u jednom trenutku nije izlila iz korita. Prosto voda ne dolazi rekama sa planina, vec se ogromna kolicina vode izrucuje iz neba na nas. Na zalost, u Donjoj Gruzi je situacija daleko alarmantnija, sela ispod brane su stradala iako se od moje kuce iz sata u sat vidi kako jezero nadolazi(ne propustaju mnogo vode kroz branu). U selu Cestin juce od pola 5 do pola 6 palo 85l vode po metru kvadratnom! Voda je u kucama, JKP i vatrogasci ispumpavaju, medjutim konstantno dodaje. Prosto voda kulja sa svih strana, danas sam se jedva vratio iz Kragujevca,to tece putem gde nikad nije tekla. Kao da se nebo srucilo na nas.Petre jel si prosao bez stete ? Vidim u Knicu bilo alarmantno