Vremenske prilike u 2018-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod nas juče ni kapi, to je bila poslednja nada za pšenice,ko ubode 30 meteri taj može da peva,ista situacija kao prošle godine.

Ma ovi pljuskovi vam ni netrebaju, gledajte u Ilandzi sve pliva u vodi + grad potukao.
Treba ona natapaca nad celom zemljom od nedelju dana da se ne promoli sunce, jel zna neko kada ce to biti :cvetic:

Pre jeseni sigurno nece. Lutrija se nastavlja i dalje, ali izgleda je manja verovatnoca nego da igramo loto. Bar sestica da opali :kisa:

Tako je i kod nas palo oko 4 sati jutros i izgleda da je ssmo to i gotovo.Gledam na aladinu juce je bilo 100% da ce danas pasti kisa ovde kod mene a danas gledam skinuli na 60% tj mozemo da kazemo da nista nece bitu.

Као што сам и претпоставио, кише у атару је једва било довољно да покупи прашину. Пшенице, ако не добију ускоро кише, су издувале за ову годину...све више сам уверен да нас ови наши јевропејци и остала багра запрашују са ко зна чиме, путем авијације цивилне....када руси могу да праше за дан победе, што и ова белосветска баагра не би могла исто то да ради...

Haha,pa 21 je vek,pogledajte kakva vec tehnologija postoji,a i sama napreduje brze od bilo cega drugog,zasto ne bi postojala manipulacija vremenom,o itekako postoji.Gde tacno,u koj meri,to niko ne zna,samo grupa ljudi,mi mozemo samo nagadjati,i ako nam je lakse,da jednostavno poricemo njeno postojanje.

A čudo li se iz...u Evropejci pa prskaju i sami sebe.:osmeh: Velika suša vlada i u Mađarskoj, SLovačkoj, Poljskoj, Ukrajini, delovima Nemačke i Austrije. Veliki deo američkih ravnica takođe je u deficitu sa vlagom do sada. Budale, mesto samo Srbiju da prskaju. :osmeh:

Barbu- ma kakvi, danas je šansa ubedljivo najveća za Vršac i okolinu.

Poslednja izmena od urednika:
Kod mene posle toliko masanja kise sinoc je sve se to skupilo i u gomili palo odjednom srecom bez leda ali zato jakog vetra je bilo . Ali sad je bar nakislo za sve kulture i mirni smo duzi period

Kod mene ni kapi, neki kukuruzi nikli, neki se jos premisljaju i cekaju kisu.

Sent from my G630-U20 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh