Vremenske prilike u 2018-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kukacemo na leto,takvi smo ti mi hocemo sve idealno,sad cu kukam za kisu da mi se rastopi vestak a do pre nedelju dana poplave :haha:

Još ujutru/prepodne centralni i južni krajevi po koji pljusak, pa pauza do četvrtka.

Četvrtak predveče zapadni/severni krajevi razvoji uz pljuskove i grmljavinu. U petak dobra kiša u središnjem delu zemlje, na planinama sneg.

*potencijalno opasna situacija- razvoj Skandinavsko-Ruskog anticiklona iza 7 dana uz spuštanje hladnog vazduha prema Evropi*

Neće nam valjda taj Skandinavsko-Ruski anticiklon doneti minuse? Imam neki mlad zasad breskvi u cvetu pa me to pomalo brine. A ne smem ni da pomislim šta bi to uradilo voćarstvu u ovoj našoj napaćenoj otadžbini.:osmeh:

Zato je kod mene prava oluja. Mora da sam na ivici nekog vrtloga. Prasina po dvoristu toliko da ne vidim supu iz kuce.

Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока

Kod mene pada kisa ali nije nesto mnogo napadalo,a sutra bas imam nesto da uradim ali to ce morati saceka sledece godine,sutram moto klub da je besplatno slatkise i uskrsnja jaja deci u Arandjelovcu...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh