talianu
Član
Potpisujem a može i koji stepen niže.Pored svih problema u zetvi psenice zbog kise ali ja bi potpisao da svake godine bude ovakvo kisovito bez visokih temperatura ,veceras lepo vece pocinje vetar i seva sa zapada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Potpisujem a može i koji stepen niže.Pored svih problema u zetvi psenice zbog kise ali ja bi potpisao da svake godine bude ovakvo kisovito bez visokih temperatura ,veceras lepo vece pocinje vetar i seva sa zapada
Od viska glava ne boli i kod nas pada ali neka bolje ovako nego susa bice to dobro na krajuPada li pada,pas mu maju jebo
Hvala je bogu.19l kod mene.
p.s. I Razlevi su dobili kišu...
Sve se to okrece. Ja sam relativno mlad ali dobro pamtim zadnjih 10 godina otkad sam aktivno sa mojima u poljoprivredi. Imali smo i tropske vrucine i slicno ovako hladnije vreme i kise itd. I susne godine sa skoro nikakvim prinosima i rodne godine. Sve smo to preziveli pa cemo preziveti i na dalje. Nego takav smo narod da mnogo brzo zaboravljamo. Bilo kisnih godina i kad nije bilo SP, Olimpijskih igara i drugih takmicenja. A bogami i suse. Pokojni deda mi je pricao o nekoliko susnih godina tokom 50tih kad je imao nekih 15-16 godina jedva su uspeli da prehrane i sebe i stoku. Velika glad je bila, suse ,90tih nisu bile nista u odnosu na te 50te (zab sam tacne godine)