Savremenik
Član
Све што нас је промашило у претходних 20ак дана, стигло у ових претходних пар дана, данас је био страховит пљусак, садтавило се небо и земља, у граду је пало сигурно 50ак литара за тих сат времена.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imamo kisu i za izvoz.Da sam nabavio seme soje na vreme posejao pi posle repice za probu da sam znao da ce toliko kise pasti mada ni posle ove kise nije kasno.Bice je danas dovoljno svuda po atarima, ne znam sta li ce ta soja reci? A tek Draganov kukuruzsamo sto je on kasno nesto krenuo sa kuknjavom. Treba da me vodite na pivo, ipak ja sam naj ranije krenuo kukati.
Evo Paorpaor od silne kuknjave toliko je kise dobio da mu je vec prekipela, plus onaj njegov prognozer malo se zajebo u prognozama!
Oo, da, Maxu sam zaboravio i on spada u toj grupi gde mu je kisa dosla preko glave a do pre par dana nije vise mesta imao u pantalonama.
Još jedna tura i u gradu a sada i na ušću Morave.... samo nek pada... što više to bolje.Kod nje curi na sve strane.... čim joj naprave novu pesmu....ona se razuda pa se ponovo uda.....
U Smederevu pljusak... očekujemo da li će padati na ušću Morave u Dunav.... obilazi kiša taj deo više nego Kragujevac...
To što ste dobili po Banatu i Bg , to i nemam veze sa ovim ciklonom koji dolazi sa sjevero zapada , pa zato to i nije bilo najavljeno pogotovo po GFS modelu , oni su vjerovatno računali na ovaj ciklon što donosi zahladjenje . To kod vas je vjerovatno bila neka tzv Rumunka . Inače ovaj zapadni ciklon se razbija već ovde i ,mi smo dobili samo par litara.