talianu
Član
Pero jaa kukam malo i na Valje da padne al nikako da preskoči kanal.Kaže mi drugar iz VS da je bilo i nevremena,nije poljoprivrednik pa ne mogu oceniti šta je "nevreme" za njegov pojam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bilo je nevreme, 2 sata je trajao pravi letnji pljusak.sigurno je palo 50lit.Jakee grmljavine su bile od 5 sati jutros pa do 7h i to sve grmljavine koje su tukle u selo.Pero jaa kukam malo i na Valje da padne al nikako da preskoči kanal.Kaže mi drugar iz VS da je bilo i nevremena,nije poljoprivrednik pa ne mogu oceniti šta je "nevreme" za njegov pojam.
Kod Natase Bekvalac danas 30 litara.Kod mene ni kap od kise nije bilo,roditelj koji mi radi u kolubari,kod njega je padala kisa 30 minuta,ovde samo oblacno
Bice je danas dovoljno svuda po atarima, ne znam sta li ce ta soja reci? A tek Draganov kukuruzsamo sto je on kasno nesto krenuo sa kuknjavom. Treba da me vodite na pivo, ipak ja sam naj ranije krenuo kukati.Pero jaa kukam malo i na Valje da padne al nikako da preskoči kanal.Kaže mi drugar iz VS da je bilo i nevremena,nije poljoprivrednik pa ne mogu oceniti šta je "nevreme" za njegov pojam.