Vremenske prilike u 2018-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za tvoju informaciju u junu je bilo 27 l iz 10 pokusaja, a u julu oko 14 iz isto pokusaja. Da nije bilo maja koji je koliko toliko bio kisan ne bi imali ni nista, a bilo je od 500 do 1600 kg soje, ali je prosek kod vecine bio oko 900 kg.

Evo, da ne odg zasebno svima. Naše mišljenje:

meteoalarm.png

Po radarskim slikama ozbiljni oblaci na severozapadu Bačke. Samo da ne bude kakvog sranja!

Kod mene počeo vetar pojačano da duva...

Za sad samo kiša,krupne kapi u tri lepe,zvoni po crepu kao da je led.

U zadnji momenat je oslabio,bukvalno nam je bio pred vratima,kad se sad nisam šlogirao,trenutno samo kiša,malo jači oblak je severnije prema Miletiću,to ćemo sutra morati da proverimo.

I ovde vetrina poceo da duva. Predpostavljam da hladan gura topao vazduh, a razlika velika pa zato duva tako jako.

Nas je ovaj oblačni sistem elegantno zaobišao. Prvo sam mislio da je putanja takva da će uhvatiti samo krajnji sever, ali kako je išao na istok tako se i spuštao na jug pa se spustio i do srednjeg Banata. Valda ćemo imati više sreće sutra...

Pre pola sata krenulo duvanje, sada slaba kisa ,vetar oslabio, seva za sve pare.

Sent from my B15Q using Tapatalk

Аууууу... има цео атар да лежи на једну страну!!!Ветар са кишом савија дрвеће до земље,срећа нема леда бар код мене.
22 литре за пола сата.

Poslednja izmena:
Probudio me jak vetar, sad gledam radar kakv oblak vata citavu madjarsku a nas ce izgleda samo onaj tornado da strefi posle dugog vremena bez kise :haha: I mi smo ovde neki "ranc" je..m nas prokleta kad nas nista valjano nece!

Готово, пало једно 10л у пљуску са јаким ветром. Отишло даље.

Послато са Леново К6 Ноте уз помоћ плуга

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh