Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ti i Zombi ste mi podjednako udaljeni vazdusnom linijom, oko 20 km,Bogatic na sjevero-istoku, Janjari na jugo-zapadu, bas onako dijagonala. E kako nas smo zakaci kraj oblaka, a kod vas pada da ga **greška nije mi jasno. Vljda sto imam neku njivu posijan kukuruz poslije prvog otkosa na luceristu, i jadan je pustio klicu ali stoji tako, ako se vlaga ne spusti uskoro na 7-10 cm, zavrsio je karijeru.Zar je moguce da te i ova obisla?
Daj sta das Kimi druze,imali nade sa Banat. Ovo je mucenje danas bilo i na kraju 0.Kimiii mozes malo da nam razjasnis situaciju za sutra? Hoce li biti uslova za neko nevreme?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Prije desetak dana raspoređeno oko 90 litara u tro dana, u subotu pljusak sa ledom veličine graška pola sata (nešto preko 30 litara) i danas opet jedna solidna kiša od par litara da opere ono blato što je zapljuskalo u subotu. Već je previše, neka ide kud je potrebnija pa da se vrati tamo krajem mjeseca.