Pa sretan ti rodjendan kolega!Mislim da cu ovaj moj 37 rodjendan pamtiti po snegu e ludog li vremena znaci ne mogu da verujem.A suncokret se bas lepo uredio kukuruz samo na nekih 70 ari je izasao mada me kukuruz i ne brine koliko suncokret!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa sretan ti rodjendan kolega!Mislim da cu ovaj moj 37 rodjendan pamtiti po snegu e ludog li vremena znaci ne mogu da verujem.A suncokret se bas lepo uredio kukuruz samo na nekih 70 ari je izasao mada me kukuruz i ne brine koliko suncokret!
Meni za dva dana pa mozemo zajedno sa dve torte .Kod mene stao sneg,Ne vidi se vise po travi i krovovima.Po koja pahulja prolazi kroz sitnu kisu.Temperatura ,,skocila'' na 1...Hvala kolega aj na kolace,topao caj i grudvanje!
Ja cu saonicama da bude u duhu vremena.
Daj nek neko javi onom od gore da je Uskrs, a ne Bozic. Nema smisla da godisnje dva puta slavi rodjenda.
Mislim da cu ovaj moj 37 rodjendan pamtiti po snegu e ludog li vremena znaci ne mogu da verujem.A suncokret se bas lepo uredio kukuruz samo na nekih 70 ari je izasao mada me kukuruz i ne brine koliko suncokret!