Vremenske prilike u 2017-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Osetno hladnije danas valjda i od 18 l kise, a i hladan vazduh se probio pa pojacao taj efekat. Uglavnom vreme primereno datumu.

Vreme je taman da se polako krene u svinjokolje.Mraz bi bio poželjan takođe da sredi muve kojih ima nenormalno mnogo u skoro pa Decembru mesecu.

Bože, tako negde setim se u ovo vreme, bio sam mali i sa pokojnim ocem zapucamo u Srem kod njegovog prijatelja.

Vreme ladno, vetar, a u kući onako prava domaćinska atmosfera i toplina, uz neizostavni kulen... to se nikad ne zaboravlja :osmeh:

Neka kišurina se namešta za četvrtak, a posle ima potencijala i za pravu zimulju, svakako pratimo.

Sklonio kisomer u kancelariju.Odokativna metoda sanac ispred kuce laganih 15 l po kvm.Trenutno plus 1,5.ujutro mraz jedan\jedan.

čnKod mene temperatura pada samo tako . Hirurški tačne prognoze u zadnje vrijeme . Skidam kapu FORECI , zadnjih par mjeseci šampioni , druge više ne gledam . Trenutno -2 !

Bože, tako negde setim se u ovo vreme, bio sam mali i sa pokojnim ocem zapucamo u Srem kod njegovog prijatelja.

Vreme ladno, vetar, a u kući onako prava domaćinska atmosfera i toplina, uz neizostavni kulen... to se nikad ne zaboravlja :osmeh:

Neka kišurina se namešta za četvrtak, a posle ima potencijala i za pravu zimulju, svakako pratimo.
Al si ga docarao k'o Djole Balasevic......

Zato ovde -4....
Bilo jutros u 6 kad sam se "izvukao" iz toplote kreveta...
Trenutno je -3...
Pri zemlji je sigurno bio "jači"...
Prvi "pravi" mraz ove "Zime"...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh