Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Svaka tebi cast na strpljenju. Nemam strpljenja za.toliko cimanje na pumpi. Jedino valjano sto smo izvukli bilo je mast za podmazivanje par tuba, i lasersku libelu. Ostalo majice i kabanice a tek rukavice na racunam.Па лепо, одеш купиш сељачко гориво са оном НИСовом картицом, 30+ литара и извлачиш срећке. Ето ја сам до сада добио 3 кишомера, једну кабаницу, прслук, неколико оловки, два сета блек енд декер универзалног шравцигера, са 29 додатака, добио сам и 8л нисотек моторног уља....Сипам често а кад сипам у тенковке онда наспем 30л па одем да извучем срећку и тако пар пута, не мрзи ме, а и поклони су више него солидни...
Иначе пало је у на три мерне станице (атара) у Чалми од 15-22л, село је добило 17л... Није лоше, тама за пшеницу која је посејана у суво и сабијена да сад лепо никне, а и да наставимо за који дан орање, ако не буде у току ноћи и сутра још кише, а ваљало би...
- - - - - - - - - -
Ја сам био извукао пре неки дан кишобран, ал га је неко покупио па није било на стању, па ми уделили 3. кишомер....
Jedino valjano sto smo izvukli bilo je mast za podmazivanje par tuba, i lasersku libelu. Ostalo majice i kabanice a tek rukavice na racunam.
Nada poslednja umire.
Odes do granice, na 10l legalno nasutog ED imas za 10 u pola s lukom + Nektar.Svaka tebi cast na strpljenju. Nemam strpljenja za.toliko cimanje na pumpi. Jedino valjano sto smo izvukli bilo je mast za podmazivanje par tuba, i lasersku libelu. Ostalo majice i kabanice a tek rukavice na racunam.
Nada poslednja umire.