Vremenske prilike u 2017-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Судећи по даљој прогнози, још 3-4 литре у току ноћи и то је то....за врањевачку општину

Послато са Леново К6 Ноте уз помоћ плуга

Па лепо, одеш купиш сељачко гориво са оном НИСовом картицом, 30+ литара и извлачиш срећке. Ето ја сам до сада добио 3 кишомера, једну кабаницу, прслук, неколико оловки, два сета блек енд декер универзалног шравцигера, са 29 додатака, добио сам и 8л нисотек моторног уља....Сипам често а кад сипам у тенковке онда наспем 30л па одем да извучем срећку и тако пар пута, не мрзи ме, а и поклони су више него солидни...

Иначе пало је у на три мерне станице (атара) у Чалми од 15-22л, село је добило 17л... Није лоше, тама за пшеницу која је посејана у суво и сабијена да сад лепо никне, а и да наставимо за који дан орање, ако не буде у току ноћи и сутра још кише, а ваљало би...

- - - - - - - - - -

Ја сам био извукао пре неки дан кишобран, ал га је неко покупио па није било на стању, па ми уделили 3. кишомер....
Svaka tebi cast na strpljenju. Nemam strpljenja za.toliko cimanje na pumpi. Jedino valjano sto smo izvukli bilo je mast za podmazivanje par tuba, i lasersku libelu. Ostalo majice i kabanice a tek rukavice na racunam.

Nada poslednja umire.

U Pokopaoničkom kraju sutra preko 100 litara za samo 24 sata !!

de_model-de-310-1_modez_2017102312_42_960_157.png

Jedino valjano sto smo izvukli bilo je mast za podmazivanje par tuba, i lasersku libelu. Ostalo majice i kabanice a tek rukavice na racunam.

Nada poslednja umire.

Jbt. ovo što ti ne računaš kod nas bi bila premija. Ja samo otvarače izvlačim. Pitao sam devojku na kasi je l' dobio neko nešto osim otvarača, kaže juče je jedan izvukao rukavice... :osmeh:

Zvanicno po meteo stanici danas 13l mada mi je delovalo da je palo malo vise a relativno sam blizu stanice ne verujem da je razlika velika ali mozda I gresim. Sutra se ocekuje ono pravo. Videcemo koliko ce napadati.

Svaka tebi cast na strpljenju. Nemam strpljenja za.toliko cimanje na pumpi. Jedino valjano sto smo izvukli bilo je mast za podmazivanje par tuba, i lasersku libelu. Ostalo majice i kabanice a tek rukavice na racunam.

Nada poslednja umire.
Odes do granice, na 10l legalno nasutog ED imas za 10 u pola s lukom + Nektar. :osmeh:

Inace oko 25l do sad.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh