Vremenske prilike u 2017-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Galicije kako si te kišomere dobio od NIS-a? Gde dele? I ako može neko da mi kaže gde mogu da se nabave?

Mene nikako da pogode neke bolje nagrade na nisu, imam kuci vec gomilu otvaraca za pivo i hemijski olovki...

Inace lepa kisa pala kod nas, sad pada ona ljigava u vidu magle, vreme za ne izlaziti iz kuce.

Ja dobio kisobran i hemijsku, nece me kisomer a trebao bi mi :osmeh:
Pala sigurno izmedju 5 i 10l nemam jos uvek tacnu informaciju. Sad trenutno rosulja, za sutra se kod mene javlja ono glavno pa videcemo koliko ce pasti. Svaki litar je dobro dosao:kisa:

Па лепо, одеш купиш сељачко гориво са оном НИСовом картицом, 30+ литара и извлачиш срећке. Ето ја сам до сада добио 3 кишомера, једну кабаницу, прслук, неколико оловки, два сета блек енд декер универзалног шравцигера, са 29 додатака, добио сам и 8л нисотек моторног уља....Сипам често а кад сипам у тенковке онда наспем 30л па одем да извучем срећку и тако пар пута, не мрзи ме, а и поклони су више него солидни...

Иначе пало је у на три мерне станице (атара) у Чалми од 15-22л, село је добило 17л... Није лоше, тама за пшеницу која је посејана у суво и сабијена да сад лепо никне, а и да наставимо за који дан орање, ако не буде у току ноћи и сутра још кише, а ваљало би...

- - - - - - - - - -

Ја сам био извукао пре неки дан кишобран, ал га је неко покупио па није било на стању, па ми уделили 3. кишомер....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh