Vremenske prilike u 2017-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kimi, zamolio bih te za odgovor da li ce izmedju Kragujevca i Topole biti kise u ponedeljak i utorak? Treba soju da skinem, a nisam siguran da li ce se soja osusiti do nedelje, pa razmisljam da prebacim za ponedeljak. Pogotovo nisam siguran obzirom da se i danas ocekuje kisa do kraja dana?

Tek sad videh Marko.
Biće neke kišice sutra, ali svega do par milimetara, čisto da pokvari posao...

Aktuelni satelit otkriva prilazak oblačnosti sa juga:

image.gif

Kimi , kakve su prognoze za pocetak sledece nedelje ? Do pre neki dan su od ponedeljka najavljene neke kise i pad temperature , a danas vec po prognozama nema tih kisa.

Poslednja izmena:
Ti modeli u poslednje vreme ne mogu "da se sastave " iz izlaza u izlaz, pa prave probleme i metereolozima i zaljubljenicima u ovu nauku, ali i svima nama koji to iz svojih razloga pratimo.
Juče i sinoć su pokazivali padavine gotovo pa kataklizmičkih razmera, a već jutros je sve suvo osim utorka i srede čini mi se. Veliki, veliki odlasci iz jedne krajnosti u drugu.
Po nekom mojem mišljenju najbolje bi bilo pratiti ono što se daje za par dana unapred, ali i to uzimati sa rezervom u zavisnosti od godišnjeg perioda i vrste (porekla) padavina.
Ja sam se ovog leta ni sam ne znam koliko već puta razočarao, a suša kod mene verovali ili ne traje i dalje. Kiše nema, pa nema ...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh